3r.Premi Aparador

El projecte es va iniciar de la manera més espontànea, vam veure la convocatòria i .......què? fem alguna cosa??

Aquells dies pensant en l'espai del que  disposavem varem fer una pluja d'idees, sempre tenint en compte que el nostre aparador, espai amb el que ens mostrem al carrer, coincideix amb la zona de pas i entrada a l'escola, en aquesta fase van col.laborar la Laura i l'Esther, gràcies!!

Ha arribat el dia, amb la idea clara de l'aparició del reis, la figura del camell i el bosc de troncs, comencem la jornada!! Aquests dies parlant del tema amb coneguts, amics i familiars, comença a donar els seus fruits....apareix l'Anna amb un cartró grandiós i molta il.lusió per a realitzar un camell inmens que ens taparà el moble de l'entrada, ràpidament s'incorpora al grup de treball!!

També tenim la col.laboració de l'Oriol que em va veure cullir troncs i ens fa arribar tota una brancadad'heura que acabava de podar,gràcies!!

La Marina, l'Amanda i l'Olga (jo mateixa), ens posem a remenar el magatzem d'on apareix de tot!! maniquís, teles, sorres, fils, capsules de café, ampolles, capses....ara entenc perquè em comporta tantes hores endreçar-ho.....

Per on comencem??? Anem a folrar el sostre de branques!!! Com tota feina que comença, ens va passar de tot (jajajjaj) cauen els fils, falten ganxos.....ups, finalment, la xarxa és a punt i comencem a decorar-la!!

Ja tenim el sostre, col.loquem llums, posem pell al camell i.... comencem amb el terra...vam recuperar la idea del caminet de càpsules que es va utilitzar en l'exposició dels 25 anys de l'escola i realment, el resultat va ser i ha sigut espectacular, doncs, mans a l'obra!! Mentrestant, l'Anna continua modelant el camell, aixó ja fa bona pinta!!

A tot aixó, les més petites del taller, la Dana i la Bruna, acompanyades de l'Andrea, decoren unes boniques flors de nadal i empaqueten els regals que reculliran els reis a Novart, gràcies noies!!

Reomplim l'espai interior del camí amb pols de marbre que utilitzem per a texturar en el taller, col.loquem el camell a lloc i comencem a penjar-li els regals!!

Amb la primera recullida, apareix un gran tronc que ens ha portat l'Oriol, ja tenim tió!!!

I un cop posat a lloc, comencem a pensar en els reis que era l'element principal!! 

Tria, remena, crea....un cistell, una pantalla, unes teles i l'estructura d'uns maniquís ens donen la clau!! Ja s'estàn formant els reis!!

Doncs....que ens queda?

Sí, posem a lloc l'arbre i....

a encendre llums!!

 

 

Equip, moltes gràcies per una feina ben feta, pel fàcil i divertit que és treballar i crear al vostre costat. Moltes gràcies als col.laboradors, al jurat del concurs i a tots els veïns del barri que heu passat a fer-vos fotos amb l'instal.lació.

Hem tingut una molt bona entrada d'any!!

Escribir comentario

Comentarios: 2
  • #1

    SILVIA (sábado, 27 enero 2018 09:18)

    Com sempre les idees més esboixarrades i creatives que us caracteritza��

  • #2

    OLGA (sábado, 27 enero 2018 11:23)

    Imaginació i talent artístics duts al límit!!!!!!!!


ESCOLA NOVART - Taller D'art

C/Rogent, 11bis

08026 (Clot) Barcelona

escolanovart@gmail.com

659 235 287