Novart Things

Aquest any, els artistes del taller, han reproduït els espais, inspirats en la serie Stranger Things....t'atraveixes a entrar....?

 

Hem realitzat una decoració bàsicament amb material reciclat, llum i música.

 

El passat divendres 28 d'Octubre, dins de la ruta del Truco o trato de l'eix Clot, Novart Things, va obrir les seves portes, rebent la visita de 700 nens i moltíssims adults que també van gaudir del túnel i la seva experiència, que dir....

 

Gràcies veïns del barri del Clot, per confiar en nosaltres i per aconseguir que el nostre projecte tingui sentit i gràcies a tot l'equip de l'escolaNovart, per la seva implicació  incondicional!!! Valeu molt!!!

Alguns moments del muntatge.....

Coses del directe.....

Gràcies a tots per fer del projecte Novart, una experiència positiva i enriquidora per a tots!!!

3 comentarios

FARIFESTA'22


Festa de final de curs de l'Escola la Farigola del clot!!

Aquest any, novament, hem col·laborat amb la comissió de festes de l'AFA de la farigola del clot, decorant la festa de final de curs amb la contribució d'un grup de mares i pares de la farigola i de vàries alumnes de l'escola Novart. Cadascú ha aportat el seu granet de sorra i el resultat ha sigut espectacular!!! 

 

Bones vacances farigolins!!!

#farifesta22 #escolanovart 


0 comentarios

CALÇOT FESTIVAL

Dissabte 27 de març vam celebrar al Parc del Clot junt amb l'Eix Clot el CALÇOT FESTIVAL! Vam estar allà des de les 11h fins a les 18h i van passar pel nostre estand joves, nens i adults els quals van poder gaudi de diverses d'activitats artístiques. El nou torn va ser tot un èxit, ja que molts van tenir l'oportunitat de provar una nova experiència inoblidable. Els més petits també tenien l'opció de dibuixar i deixar volar la seva creativitat enmig del parc.

Moltes gràcies a tots els que hi vau estar per formar part de projectes tan creatius i enriquidors per a tota la comunitat i a l'Eix Clot per organitzar-los. Qui té ganes d'una altra fira??

0 comentarios

CARNESTOLTES 2022

Divendres vam celebrar Carnestoltes a l'Escola NOVART amb temàtica CHARLIE I LA FÀBRICA DE XOCOLATA!!! Com a comerç col·laborador del barri, participem en tots els esdeveniments, i Carnestoltes no en podia ser menys. Vam passar tota la tarda rebent els veïns disfressats i gaudint d'aquesta celebració tan divertida. La temàtica va estar totalment encertada i molt aclamada pels qui van poder contemplar-la (Oompa loompa, Willy Wonka, Violet Beauregarde i molta decoració inspirada en la pel·lícula). Vam crear un espai màgic que transporta a una de les pel·lícules infantils més acolorides de principis dels 2000.

0 comentarios

Exposició de pessebres

Us presentem la decoració de nadal de l'entrada de l'escola d'aquest any!! Tornem a apostar pel reciclatge!

L'exposició compta amb una composició de pessebres en la qual els alumnes de Novart de totes les edats han col·laborat amb les seves obres fetes amb materials reciclats.  Us compartim totes les obres per si no heu pogut passar a veure-les: 

El més votat!

Toñi Asensio
Toñi Asensio

2n. més votat!

Anna Castell
Anna Castell

1r.Premi

Deme Campos
Deme Campos

2n. Premi

Biel Gascón
Biel Gascón

3r. Premi

Bruna Vidal
Bruna Vidal


FELICITATS ARTISTES!!!!

HEM GUANYAT EL 3R.PREMI D'APARADORS DE NADAL'21 DE L'EIX CLOT!!!

Moltes gràcies a tots els alumnes que han col·laborat amb la seva creativitat i obres! 

2 comentarios


ESCOLA NOVART - Taller D'art

C/Rogent, 11bis

08026 (Clot) Barcelona

escolanovart@gmail.com

659 235 287