Visitem una exposició

Toulouse-Lautrec i l'esperit de Montmatre

Dissabte 24 Novembre 2018, amb l'activitat "Visitem una exposició" vam gaudir, gràcies a Toulouse-Lautrec i els seus contemporanis, de l'esperit de una gran part de la societat Parisina a finals del s.XIX. 

Ens va sorprendre moltíssim la càlida posta en escena de la expo, et trasllada en un instant al cor de Montmatre...i gràcies al nostre guia, descobrim els se-Lcrets que hi radera de les obres.

Ens hem endinssat dins del cor del Chat Noir, cafe teatre on els artistes i gran part de la societat es reunien per a gaudir de les converses, espectacles i exposicions, tenint en compte que Toulouse-Lautrec, els seus contemporanis i part del món literari es allà on exposaven i compartien.....

El Chat Noir, dóna vida al teatre d'ombres, que donará en el futur, pas al cinema.. En l'exposició veiem plaques originals i els teatres amb la música i narradors en directe.

Mostra d'un teatre d'ombres del Chat Noir: https://youtu.be/loZLKTaA-YM

Ens hem endinsat al Moulin Rouge un primer gran cabaret, al món del circ.....els retrats de aquelles dones que mostraven sentir-se socialment lliures, i molt interessant la descoberta de la pintora Suzzanne valadon lhttps://g.co/kgs/FnwoLM , a la que en un futur os mostraré la seva obra.

Per finalitzar, un tour per la expo, aixó sí, els que no l'heu vist, no us la podeu perdre!!

Exposició fins 20 gener 2019

Caixaforum, Barcelona

Tour/explicació de la expo:   https://youtu.be/j64kBcBHqZg

Escribir comentario

Comentarios: 0

ESCOLA NOVART - Taller D'art

C/Rogent, 11bis

08026 (Clot) Barcelona

escolanovart@gmail.com

659 235 287