CASAL ARTÍSTIC

Inscripcions casal 2024, 1 maig 2024!!!

  

CASAL ARTÍSTIC Novart

10a Edició
Gaudirem de múltiples tècniques artístiques, en un ambient assolellat, alegre,
a l'aire lliure i remullant-nos !!!
 
CASAL
LLOC: Al terrat de l'escola Novart.
EDAT: A partir de 5 anys.
HORARI: de 9 a 13,30h. (possibilitat fins 15h amb carmanyola)
MATERIALS: inclosos en el preu.
INSCRIPCIONS PER SETMANES:
Del 26 al 30 JUNY
Del 3 al 7 JULIOL
Del 10 al 14 JULIOL 
Del 17 al 21 JULIOL 
Del 24 al 28 JULIOL
Del 28 a l'1 SETEMBRE
4 I 5 SETEMBRE
                              
PREUS: (amb materials inclosos)
1 SET. ..........................,,. 100 (13,30h) /125€ (15H) 
+1 SET./GERM./ALUM. ... 95€ (13,30h) /120€ ( 15H)
PACK 4 SET. ................,. 340€ (13,30h) / 420€ (15h) (poden ser saltejades)
QUE HAN DE DUR:
-Motxilla.
-Tovallola.
-Banyador.
Crema solar (posada de casa). 
-Esmorzar per mig matí.
-Cantimplora.
-Sabata comode (preferible que és Pugui mullar).
-Roba comode (és possible que és taqui).
-Carmanyola amb el dinar. (Nomes a els que és quedin Fins els 15h).
QUE FEM:
Comencem a les 9h.
Dediquem una estoneta a anar arribant, acomodació, preparació espai de treball i quan estem bén desperts arranquem motors.
Primer de tot fem la presentació del material que treballarem, tots junts, les técniques que es poden utilitzar, la manera d'utilitzar-ho ( fem pràctiques) I després ja estem llestos per a crear lliurement.
Cada dia Treballem 1 técnica artística diferent , desenvolupant, practicant, creant un o diversos projecte lliures amb les variants que el material ens permetí i més convingui a cada alumne / a.
En tot moment, l'alumne/a esta aconsellat i acompanyat , enriquint-se de les preguntes i resolucions que se li presentin als seus companys i a ells mateixos.
Nosaltres preparem una primera sel.lecció de tècniques a tocar per setmana, però és totalment modificable amb l'acord i propostes dels participants.
Els treballs s'adapten al nivell i edat de cada alumne, desenvolupant el seu PROPI projecte artístic , amb la simple finalitat de practicar, gaudir i aprendre , si a més a més, el vols gaudir a casa, tel's pots endur!
A l'espai migdia , dinem en germanor (disposem de nevera i microones) i desenvolupem 1 projecte setmanal a triar entre els participants!

 

Tenim espais d'Esbarjo amb gespa, jocs d'aigua, música, sol i ombra.

T'esperem!!

....TREBALLS.....

......ESPAI.......


 

TÉCNIQUES:
Torn, ceràmica i escultura:  Ens permetrà l 'experimentació amb la rotació de l'fang al Torn, aprenent els Tècniques per a dominar la tècnica, Alhora podrem treballlar els Tècniques de ceràmica manual: el Xurro, la planxa i gaudir amb els possibilitats de l 'escultura.
Dibuix i Pintura : Apendrem els nocions bàsiques per a realitzar 1 dibuix del natural, treballarem amb llapis, Graffit, carbó, pastís,  aquarel.la , ceres, collage, acrílic i oli. Farem creacions figuratives i abstractes.
Cartró Pedra i motllos:  Aprenem la tècnica dels capgrossos, amb la Possibilitat de realitzar de motlles. Realitzem la matriu, fem el motlle, realitzem la peça de cartró pedra, decorem i ja ho tenim !!
Sorra:  Amb la sorra de colors, podrem realitzar 1 punt de llibre, un quadre dissenyat per cadascú i tot alló que s'ens acudeixi, aprenet els Tècniques de volum, sombrejat, matitzats ....
Felthu:  Amb els llanes de felthu, enfilarem sense agulla, Podem Fer flors, bols, rastes, bosses ... és una tècnica Molt acolorida i creativa.
Vidre:Treballarem el vitraill, el plom, l'àcid...tècniques que ens permeten decorat superfícies de vidre o translúcides.
Fusta: Amb aquest material podem experimentar la tècnica del decapè, el tint, la pintura chalk paint, acabats i vernissos.
Enquadernació: Realitzarem llibretes, portafolis, capseta....jugant amb el paper, el cartró i tot allò que tinguem a l'abast. 
Pintura Mural: Tens la possibilitat de deixar la teva empremta en una paret, com els grans artistes!!
Pintura en tela: Realitzarem els teus dissenys sobre tela, estampant, pintant, estarcint....
 
Podrem realitzar aquestes i més tècniques, no ens acabarem la feina pas......

 

Encara no t'has decidit???

ESCOLA NOVART - Taller D'art

C/Rogent, 11bis

08026 (Clot) Barcelona

escolanovart@gmail.com

659 235 287