CASAL D'ESTIU A NOVART

INSCRIPCIONS OBERTES!

  

CASAL ARTÍSTIC I MANGA

11a Edició
Gaudirem de treballar amb múltiples tècniques artístiques, fent sortides per el barri per a esmorzar i dibuixar al natural amb diferents técniques.
 
CASAL
LLOC: A l'escola Novart.
            c/Enamorats,140.
EDAT: A partir de 6 anys.
HORARI: de 9 a 13,30h. (possibilitat fins 15h amb carmanyola)
MATERIALS: inclosos en el preu.
INSCRIPCIONS PER SETMANES:
(places actualitzades 10/5/24)
Del 25 al 28 JUNY (Oberta llista d'espera)
De l'1 al 5 JULIOL (Oberta llista d'espera)
Del 8 al 12 JULIOL (Oberta llista d'espera)
Del 15 al 19 JULIOL (Oberta llista d'espera)
Del 22 al 26 JULIOL (Oberta llista d'espera)
Del 29 al 2 AGOST  ( Places lliures! )
Del 2 aL 6 SETEMBRE (Oberta llista d'espera)
                              
PREUS: (amb materials inclosos)
1 SET. ..........................,,. 105 (13,30h) /130€ (15H) 
+1 SET./GERM./ALUM. ... 95€ (13,30h) /120€ ( 15H)
PACK 4 SET. ................,. 340€ (13,30h) / 420€ (15h) (poden ser saltejades)
QUE HAN DE DUR:
-Motxilla.
Crema solar (posada de casa). 
-Esmorzar per mig matí.
-Cantimplora.
-Sabata comode,
-Roba comode (és possible que és taqui).
-Carmanyola amb el dinar. (Nomes a els que és quedin Fins els 15h).
QUE FEM:
Comencem a les 9h.
Dediquem una estoneta a anar arribant, acomodació, preparació espai de treball i quan estem bén desperts arranquem motors.
Primer de tot fem la presentació del material que treballarem, tots junts, les técniques que es poden utilitzar, la manera d'utilitzar-ho ( fem pràctiques) I després ja estem llestos per a crear lliurement.
Cada dia Treballem 1 técnica artística diferent , desenvolupant, practicant, creant un o diversos projecte lliures amb les variants que el material ens permetí i més convingui a cada alumne / a. Es treballara el dibuix manga, el fang, el paper, el textil i altres materials de les arts decoratives.
En tot moment, l'alumne/a esta aconsellat i acompanyat , enriquint-se de les preguntes i resolucions que se li presentin als seus companys i a ells mateixos.
Nosaltres preparem una primera sel.lecció de tècniques a tocar per setmana, però és totalment modificable amb l'acord i propostes dels participants.
Els treballs s'adapten al nivell i edat de cada alumne, desenvolupant el seu PROPI projecte artístic , amb la simple finalitat de practicar, gaudir i aprendre , si a més a més, el vols gaudir a casa, tel's pots endur!
Esmorzarem al carrer, aprofitant l'aire lliure i realitzant cada dia un exercici de dibuix al natural, treballarem la perspectiva, les plantes, els arbres, les persones, els cotxes....amb diferents materials i técniques.
A l'espai migdia , dinem en germanor (disposem de nevera i microones) i desenvolupem 1 projecte setmanal a triar entre els participants!

 

Tenim espais d'Esbarjo amb gespa artificial, música i biblioteca.

T'esperem!!

....TREBALLS.....

......ESPAI.......


 

TÉCNIQUES:
Il.lustració i manga: Cada setmana aprofondirem en els trucs per a realitzar els nostres personatges i crear-lis un espai!
Torn, ceràmica i escultura:  Ens permetrà l 'experimentació amb la rotació de l'fang al Torn, aprenent els Tècniques per a dominar la tècnica, Alhora podrem treballlar els Tècniques de ceràmica manual: el Xurro, la planxa i gaudir amb els possibilitats de l 'escultura.
Dibuix i Pintura : Apendrem els nocions bàsiques per a realitzar 1 dibuix del natural, treballarem amb llapis, Graffit, carbó, pastís,  aquarel.la , ceres, collage, acrílic i oli. Farem creacions figuratives i abstractes.
Cartró Pedra i motllos:  Aprenem la tècnica dels capgrossos, amb la Possibilitat de realitzar de motlles. Realitzem la matriu, fem el motlle, realitzem la peça de cartró pedra, decorem i ja ho tenim !!
Sorra:  Amb la sorra de colors, podrem realitzar 1 punt de llibre, un quadre dissenyat per cadascú i tot alló que s'ens acudeixi, aprenet els Tècniques de volum, sombrejat, matitzats ....
Felthu:  Amb els llanes de felthu, enfilarem sense agulla, Podem Fer flors, bols, rastes, bosses ... és una tècnica Molt acolorida i creativa.
Vidre:Treballarem el vitraill, el plom, l'àcid...tècniques que ens permeten decorat superfícies de vidre o translúcides.
Fusta: Amb aquest material podem experimentar la tècnica del decapè, el tint, la pintura chalk paint, acabats i vernissos.
Enquadernació: Realitzarem llibretes, portafolis, capseta....jugant amb el paper, el cartró i tot allò que tinguem a l'abast. 
Pintura Mural: Tens la possibilitat de deixar la teva empremta en una paret, com els grans artistes!!
Pintura en tela: Realitzarem els teus dissenys sobre tela, estampant, pintant, estarcint....
 
Podrem realitzar aquestes i més tècniques, no ens acabarem la feina pas......

 

Encara no t'has decidit???

ESCOLA NOVART - Taller D'art

C/Rogent, 11bis

08026 (Clot) Barcelona

escolanovart@gmail.com

659 235 287